Uncategorized

Livspusslet

Jag förstår inte var tiden tar vägen! Redan torsdag. Igår kväll tittade på vi på en halvbra film, som visade sig vara nästan två timmar lång. När den var slut var det dags att lägga sig och sova. Det var ju det här med livspusslet. Lämna, jobba, hämta, laga mat, busa, natta, duscha, sova… Och så håller det på! Just nu flyter allt på förhållandevis bra. Men man märker ju att fem minuter mindre på morgonen gör en enorm skillnad. Detta blev väldigt tydligt när vi imorse låg och gosade i sängen lite för länge allihop. Men det fick det vara värt.

På måndag börjar jag min nya tjänst och det ska bli väldigt roligt. Har fått till mig hur upplägget ska se ut första veckan och resten ger sig med tiden. Men jag kommer sakna mina nuvarande teamkollegor. Imorgon tänkte jag ta med mig avskedsfika. Frågan är bara vad jag ska baka?

4 Comments

  1. men alltså, om det är sista fikan innan du slutar så borde dom bjuda dig på fika! 🙂

    skit i att ta med något och hinta om att det ska bli spännande att se vad det blir för nåt till avskedsfikan 🙂

    /Amina

  2. Jag håller med dig om livspusslet, det känns som att allt bara rullar på nu och jag vet verkligen inte vart dagarna tar vägen. Fort går det. Och ibland känns de som att jag missar massor av lilleman även om jag har lyxen att ha honom hemma mitt i veckorna också. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge