Isac

Gåvor och VAB

Idag var sista dagen jag arbetade i mitt nuvarande team och dagen till ära hade jag bakat kladdkaka att fika med på veckomötet. När vi satt på mötet tog kollegorna fram finaste gåvorna. En ljuvlig orkidé från alla och biobiljetter från min ledare. Så gulligt, jag blir alldeles rörd när jag tänker på det. Det känns lite sorgligt när jag tänker på att jag inte ska jobba där längre. Jag har ändå varit där sen 2007.

Mina gåvor.

En halvtimme innan jag slutade enligt ordinarie tid ringde de från förskolan och sa att Isac hade feber. Min första VAB. Jag hann inte med allt jag skulle på jobbet på grund av detta. Får svänga förbi där på måndag och göra klart en sak. Isac smaskade hur som helst i sig banan för glatta livet när vi kom hem förut och är rätt pigg trots sin feber.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge