Isac

Liten är inte så liten längre

Det händer saker med Isac hela tiden nu, och det är så häftigt att se. Han har lärt sig att vinka och smacka med läpparna. Han vill gå, gå, gå med hjälp av oss, när han inte kryper runt och ställer till oreda då förstås. Det är han bra på. Han har två tänder och älskar sin tandborste. Men den ska han borsta med själv såklart. Vilken dag som helst ska vi åka och köpa en lära-gå-vagn till honom som han kan spatsera runt med här hemma. Alldeles nyss använde nämligen Isac en stor kartong som sin alldeles egna gåvagn och struttade fram över vardagsrumsgolvet.

Vi undrar lite över när han kommer att gå. Det är ingen brådska givetvis men det är klart att man är förväntansfull. Själv var jag 13 månader om jag inte minns fel, så kanske blir det tidigt till hösten om han följer i mina fotspår.

2 Comments

  1. Det måste vara världsrekord, att du minns när du började gå, hi,hi. All lycka till Er nu efter all stress. Kram, Lena.

  2. Ja dom växer så fort, underbara ungar! Moa har snart 8 tänder och tycker nog att smaken på tandkrämen är godare än själva borstningen haha! Vi har två tandborstar, så hon får hålla och borsta med en och vi med den andra 🙂 Då går det lättare hihi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *