Isac

Lite shopping och fika en helt vanlig onsdag

Idag skickade Lorelai ett sms till mig och frågade om jag ville hänga med på Villervallas utförsäljning. Jag var inte sen med att bestämma mig för att hänga på. Vi beslutade oss också för att ta morgondagens planerade fika idag istället.

Utförsäljningen var bra! Begränsat med storlekar, men riktigt billigt. Det var alltså gamla kollektioner i vissa storlekar som såldes ut, samt en hel del accessoarer. Jag köpte bland annat två fingervantar för 20 kronor tillsammans. Vidare köpte jag de första sakerna till bebisen. En åkpåse och en filt. Isac fick även en långärmad tröja.

Efter shoppingen åkte vi till Starbucks och fikade. Lyxfika!

Lyxfika på Startbucks var det ja!
Mina fynd.

Isacs tröja. Väldigt gulaktigt och något missvisande ljus dock. Jag har alltid gillat Villevallas kläder. 
En mindre rolig sak som hände idag var att Mikael ringde mig på förmiddag. Han hade fått ett samtal av förskolan om att Isac hade ramlat och slagit i munnen. Jag ringde direkt och bokade in en tid hos en tandläkare. Tror inte att det ska vara något med hans framtänder men det skadar inte att kolla. Det var inget löst eller skadat i alla fall sa de på förskolan. Som den oroliga mamma jag är var jag ju naturligtvis tvungen att ringa och höra så att allt var okej med Isac. När jag kom hem förut höll Mikael på att natta honom, så  jag gick inte in och störde. Jag får krama på honom imorgon när vi är lediga tillsammans.

3 Comments

  1. har med varit sugen på den utförsäljningen men hade ingen möjlighet och tur var kanske det =)
    Bra att kolla tänderna, man ska alltid få det dokumenterat då man inte vet om tänderna under är skadade! =)

  2. Ajdå vilken tur att tänderna klarade sig!
    Kul med fika och shopping iaf, villervalla är ett märke vi aldrig köpt faktiskt, men älskar att det är mkt färg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge