Isac

Lite av varje

Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag i dörren av en kramig Isac, samt ljudet av dammsugaren. Helt underbart. Hemmet var nystädat, och på golvet stod Ikeakassar med tvätt som maken sedan gick ner till tvättstugan med. Medan han gjorde det började jag med maten. Till min hjälp hade jag Isac. Hemmagjorda pizzor stod på menyn. De blev väldigt goda.

Lille pizzabagaren.

Tandläkarbesöket i torsdags gick bra. Två minuter var vi där ungefär. Jag fick sätta mig i tandläkarstolen med Isac, medan tandläkaren tittade till tänderna hans. Det såg fint ut. Jag har även ringt Försäkringsbolaget och anmält det hela.
I helgen är det min jobbhelg, vilket Isac inte gillar. Han sa flera gånger imorse att han inte ville att jag skulle jobba. Nej mamma jobba. Inte så lätt att förklara för en liten kille på snart 2,5 år att mamma måste jobba fastän det är lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge