Foto och Grafisk design

Lite bilder från igår

Japp, igår flödade fotolusten för mig. Det var kallt och vackert ute. Det blev dock ingen lång fotosession. Efter en kvart på lekplatsen ville Isac gå hem. Stackaren tyckte att det var för kallt, han fick nog blodad tand av den härliga sommaren och hösten.

Frostbitet gräs.
Lilla tänkaren.

Fascinerad över den kalla luften.

Älskar den här bilden! Det var så vackert ljus när jag fotade.

Apropå foton så beställde vi årets julkort igår  kväll. Ska bli spännande att få hem dessa kreationer! Jag beställde även en julklapp. Mitt mål är att vara klar med mina klappar i god tid, precis som jag varit i några års tid. Orkar inte springa runt in i det sista och svettas. Nej, då är jag hellre hemma och dricker glögg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge