Barnkläder Oliver

Check på BVC

Jag vaknade helt klart på rätt sida imorse. Halv sju väckte Isac mig med en kram, medan Oliver låg kvar och sov i sin säng till sju. Alla var på gott humör, inte en konflikt på hela morgonen.

Halv elva hade vi tid på BVC, så jag strosade ner till centrum efter förskolelämningen, och satte mig utomhus utanför ett café med en cappuccino, medan Oliver sussade sött. Jag hann även med att handla både en julklapp och en helt underbar dress till Oliver. Förlåt mig fader för jag har syndat! Oliver behövde egentligen inte den, men den var så fin så den gick inte att motstå.

Besöket på BVC tog nog inte mer än tio minuter. Det var läkarkontroll, och då är det mer eller mindre löpande-band-principen som gäller. Han är 65.5 cm lång och väger 7300 gram. Jättefin kurva, tyckte doktorn. Han fick för övrigt fina betyg, så det känns ju bra!

Kass bild, men titta vad fin! Jättemjuk och lite i stil med en farfarströja, fast en dress då såklart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge