Uncategorized

Lite allt möjligt en torsdag som denna

Vansinnigt vackra blommor!

Gillar rosor, hade därför enbart rosor i min brudbukett. Hade också kunnat tänka mig en bukett innehållandes pioner.
Nybakta bullar. Inte snygga, men goda!

Torsdag, och Isac är hemma från förskolan. Vi hade ett tidigt besök hos en barnläkare, och sen tyckte jag att han lika bra kunde vara hemma. Båda barnen skötte sig exemplariskt hos läkaren. De har atopiskt eksem, båda killarna, och det som gäller är att smörja, smörja, smörja. För Olivers räkning ska det också göras ett pricktest.

Vi har dagen till ära även bakat bullar, jag och Isac. Vackra är de inte, men goda! Nu när jag börjar få in tekniken ska jag jobba mer på det estetiska tänkte jag. Har även en jäst för matbröd i kylen, så denna vecka ska jag även hinna baka bröd eller frallor. Hade varit gott med egenbakt bröd till frukost på lördag.

Imorse när jag gick upp med Oliver för att värma välling tyckte jag mig i mörkret se något som inte brukar stå på köksbordet. Tände lampan, och visst stod där något. En fin bukett med rosor i olika färger, samt en handskriven lapp. Det var såklart maken som tyckte jag förtjänade en bukett med rosor efter två långa dagar själv med barnen medan han jobbade över. De vackra rosorna pryder just nu vår köksbord, och jag hoppas att de håller länge. Så fint med blommor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *