Uncategorized

Idag är en bättre dag!

Igår var ingen vidare bra dag, kaos lite här och var! Knas med rutiner, en man som blev beordrad övertid, regn hela dagen och så vidare… Men idag är en bättre dag! Den började med lyxfika på Aludden med Louise, och har fortsatt i en trevlig anda. I skrivande stund har mina barn exempelvis stuckit iväg in i sovrummet. Jag hör hur de skrattar och busar, örongodis minst sagt.

Mumsigt värre!

Oliver lekte på bra på egen hand efter lunch, så jag hann göra ett litet grafiskt jobb å min mammas vägnar. Jag ska visa er sen när det blir officiellt, vilket är i helgen. Har förresten en hel del inbokat fram till veckoslutet. Läkartid för barnen, Blingoparty hos Malin, lekdejt samt ett kalas som Isac är bjuden på. Kul säger jag som gillar när det händer lite!

One comment

  1. hej! javisst är det fint 😉 kitet är från jabadabado men jag beställde från lekmer.com innehåller muggar, tallrikar, servetter, inbjudningskort och ballonger. dock anv vi inte ballongerna för när man blåste upp dom stank dom typ bensin – jätteskumt! hela lägenheten stank, så hoppa över dom är mitt tips 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge