Isac

Lilla virvelvinden

Förut när jag satt i soffan och tittade på när Isac härjade runt tänkte jag att han är som en virvelvind. Han kryper runt och drar i sladdar, drar ut sina kläder ur byrålådorna, får tag i papper och biter sönder arken i små bitar som han gärna äter upp, går utefter möbler, smiter ut på balkongen och drar i tvättstället…. Listan kan göras lång.

Ikväll är pappa Mikael iväg och jag har alldeles precis nattat en trött liten Isac. Han var så trött, så trött. Jag tror att jag fångade upp honom vid exakt rätt tidpunkt, för idag tog det inte mer än fem minuter så sov han. Igår tog det nästan en timme och då somnade han runt nio. Alldeles för sent enligt mig.
Idag var jag förresten förbi en fotoautomat och tog bilder till nya körkortet. Jag fick till en bild så jag är rätt nöjd. På resterande tre ser jag antingen sur eller full ut. Det är ju lite trevligt att se hyfsad ut på körkortet som ju ändå är giltigt i tio år.

One comment

  1. Ja, fy… Hatar att ta såna kort. Jag ser kriminell och sur ut på mitt *haha* Det där med virvelvind känner jag också igen… Men sen den när han helt plösligt är borta och man ropar och ingen kommer =P Då är det bus på g *hihi*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge