Uncategorized

En liten bit av himlen

Jo, men så kan man faktiskt beskriva det. Bröllopstårtan av sagolikt god. Fin att titta på också tycker jag. Den var bakad på vit botten och täckt av vit marsipan. Blommorna är rosa för att på så sätt matcha min brudbukett. Inuti varvades någon sorts mousse av choklad med hallonmousse. Hallon och chokad är en oslagbar kombination. Vi ville ha en ganska stilren tårta med klassiska smaker.

Tack för fotot, Kerstin!

2 Comments

  1. Vilken underbar tårta =) Lät riktigt smarrig också.
    Apropå förskolan. Jag förstår att man tycker det är jobbigt, man längtar ju ihjäl sig, men det är nästan så jag känner mig som en sämre mamma för att jag inte tycker det ska bli så “jobbigt”. Om du förstår vad jag menar. Nu har vi inte sett hur det blir… Jag kanske är den som kommer räkna minutrar innan man får hämta *haha* Men just nu känns det bra. Så får leva på det så länge =) Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge