Uncategorized

Lights in Alingsås

wp-1476295519282.jpg

 

Igår var vi inbjudna på en guidad rundtur i Lights in Alingsås, och företaget som bjöd in är detsamma som vi köpte vår bil av. Barnen var hos sin farmor och farfar och åt pannkakor, och jag och maken fick alltså en liten dejt på tu man hand.

Medan mörkret började falla vandrade vi ut i Alingsås centrum. Detta året har installationerna koppling till FN’s globala mål, som bland annat handlar om miljötänk, mänskliga rättigheter och jämlikhet. Mysig men kall kväll, är glad att jag hade tagit på mig bra med ytterkläder och gosiga vantar.

Kvällen fick ett ganska snöpligt slut, då vi råkade få vår bil inlåst i ett p-garage, som visst stängde klockan 20:00. My god alltså! Att få bilen utlöst kostade 400 kr, vi valde istället att vänta på att vaktbolaget kom för att släppa ut personalen som jobbade på Icabutiken ovanför klockan 22:00. Om jag var arg över denna miss 🙂 Klantigt av oss, vi antog bara att det garage vi ställde oss i hade samma öppettider som garaget nästan mitt emot. Icke sa nicke! Jag tror att detta är universums sätt att visa mig att det inte är någon fara även om saker inte alltid blir som jag har tänkt mig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge