Foto och Grafisk design Isac Oliver

Lekplatshäng och en skog i full blom

Fin söndag! Jag och barnen mötte upp min otroligt snygga vän Louise med barn för ett par timmars lek och promenad i solen. När Oliver förstod att det var stora lekplatsen vi skulle till, han vägrade sitta i vagnen så han gick bredvid vagnen och höll mig i hande, gav han ifrån sig ett sånt glädjetjut, och verkligen småsprang över gräsmattan. Helt underbart! Sen var han helt vild och åkte den största rutschkanan om och om igen.

Isac hade med sig sin springcykel, och han skötte sig bra fram tills att vi hade vinkat våra vänner hejdå, och skulle hem. Då fick han för sig att han inte skulle lyssna på sin mor, och jag blev en sån där arg mamma som jag såklart inte vill vara, men som jag ändå blir. När det gäller att inte lyssna på mig i trafiken, trots att det i detta fall inte var någon fara, så blir jag både arg och nervös. Men när vi båda hade lugnat ner oss, Isac över att han inte fick cykla ifrån mig på en bilväg, och jag över att han inte lyssnade, så fick jag förklarat varför jag blev arg, och då lovade han att inte göra så mer. Får se om det håller i sig, men jag är så rädd att det ska hända honom något!

På eftermiddagen åkte vi till Floda, där vi blev bjudna på middag. Jag, Isac, Ella och Nellie gick en sväng i skogen också. Där var det full aktivitet! Så många knoppar och ljuv grönska. Nellie var helt tokig som den lilla bushund hon är, och Isac ställde snällt upp som fotomodell. Älska våren!

Jag låter bilderna nedan tala för sig själva!

IMG_7603_lollo IMG_7634_s IMG_7648_s IMG_7655_s IMG_7658_s IMG_7662_s IMG_7677_s IMG_7688_s IMG_7695_s IMG_7707_s

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge