Uncategorized

Kalas och nya skor

Igår var jag och barnen iväg på kalas hos en av barnens syssling, alltså min kusins barn. Mikael var sjuk, så han fick stanna hemma. Det var himla trevligt som alltid. Vi bjöds på god mat och tårta, och Oliver tryckte i sig hela fyra bitar baguette.

Min kusin med familj bor på landet, så barnen var ju såklart eld och lågor över både djur och deras stora trädgård. Isac fick hoppat studsmatta, klappat katter och lekt med hunden i familjen. Oliver var på ett strålande humör och busade järnet. Isac var så fin när han satt i hammocken på förstukvisten, med den lilla katten precis bredvid, som han klappade och kelade med. Mammahjärtat mitt smälte!

Eftersom Olivers fötter vuxit med raketfart nu under våren har han plötsligt inte ett par skor som är stora nog! Jag bad därför mormor och morfar titta på ett par skor till Oliver, och det gjorde de! Inte mindre än två fina par fick Oliver. De hade även med sig lappar till Isacs byxor, och jag fick en flaska Campari av Hans&Katarina.

Bra dag 😀

 

     Eftersom barnen hade så roligt ute i trädgården kom vi iväg sent. Barnen somnade nästan precis när jag kört ut på E20. Men de fortsatte sova när vi kom hem så det gick väldigt smidigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge