Isac

Lek i sandlådan

Denna dag kan vara den sista sommardagen för i år. Man vet aldrig. Jag fick därför lite panik när klockan började närma sig två och vi bara satt inne. Så vi satte ner Isac i nya sulkyn och tog en promenad till Ica för att hämta ut ett paket. Isac somnade i sulkyn efter lite skrik och vi vandrade på. Färden slutade hemma på gården där Isac fick leka lite. Idag var han på bättre humör för det än igår, så det blev lite gung, lite rutschkana och lite traskande i sandlådan.

När Isac började grina gick vi upp igen. De senaste veckorna har han haft ett hiskeligt humör, som jag när jag har PMS fast 10 gånger värre. Han skriker när det är något han vill, han skriker när det är något han inte vill. Han är kort och gott rasande. Någon med en ettåring som känner igen sig?!

Jag kan stå själv! Fast jag är lite feg.

Hihi.

Sötnöt!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge