Isac

Blivande blöt trasa

Gnällstuga här hemma idag också. Men inte riktigt i klass med igår. Förut när vi busade med Isac såg vi en antydan till fyra (!) nya tänder i överkäken. Inte dåligt och jag tror att dessa kan ha med diverse tårar och skrikattacker att göra. Bland annat. Har fått till mig att ettåringar ofta beter sig precis så som Isac gör just nu. Det känns väldigt skönt att få det bekräftat. Jag är en trött mamma. Som tur är så är vi båda hemma just nu. Annars hade jag nog legat ner som en blöt trasa. Jag är på väg dit ändå känns det som förvisso. Isac är på mig som ett frimärke hela tiden. Han ska gärna hänga på höften min hela dagarna. 

Idag regnar det. Om det blir uppehåll senare funderar jag på en tur till biblioteket för att låna en bok eller två. 

2 Comments

  1. Ah böcker….! Kommer inte ihag sist jag hade tid att läsa, fast jag tror att det var typ 2 ar sedan, eller i början pa graviditeten med Isabella. Tid tid tid :-)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge