Foto och Grafisk design Isac Oliver

Ledig måndag – snölek och tålamodsprövningar

Isac håller hårt om Oliver så han inte ska ramla ur pulkan.

Oj, ett blåbär! Den här mössan stickade en dåvarande vän till mig för många år sen, mer än tio, och den är fortfarande jättefin.

Mera, mamma!

Även Isac kan dra pulkan.

Står och funderar ett slag.

Glad skit!

Idag upptäckte jag att Oliver älskar att åka pulka. Han ville inte ens gå ur den, och pekade uppfordrande på snöret när han tyckte att jag skulle fortsätta dra honom i den. Vi var även en sväng på Solkatten under förmiddagen, Oliver sov i vagnen medan jag och Isac tittade på olika pulkor och annat relaterat till lek i snö.

Lika mysigt som det var att leka utomhus, lika mycket har jag trott att jag ska bli komplett galen idag. Det är verkligen en prövning för tålamodet att ha en fyraåring hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *