Uncategorized

Ledig fredag – en utflykt till Kungälv

Som titeln lyder, idag hade jag och barnen en ledig fredag tillsammans. Och den bjöd på sol, härligt sällskap, utehäng, kaffe, snack, barnskratt, två broöppningar, fruktstund, lekplatshäng – ja en hel massa alltså. Jag och barnen har alltså varit i Kungälv hos min vän och kollega Anna med familj. Supertrevligt! Barnen gillade verkligen studsmattan och att vi kunde vara ute, och jag med såklart. Hej sommarvärme, du är välkommen! Enda smolket i bägaren är min käre Isac, som verkligen utmanar mig just nu. Hör åldern till tror jag, men jag får likaväl gråa hår! Men när han inte är på det humöret är han förstås världens bästa Isac!

Nu stundar helgjobb för mig, och sen är det snart dags för semester.

 

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *