Uncategorized

Krav på ordning och reda

Sitter och letar efter scheman på de kurser jag ska läsa i höst, och drabbas lite lätt av panik! Eller nervositet är nog ett bättre ordval. Deadlines hit, projekt dit. Kursböcker ska inhandlas, program ska laddas ner. Känner oro inför att inte klara av mina labbar och projekt.

Äh, vad finns det att oroa sig över? Jag är ju Liselotte, vill jag ha något ser jag till att få det! Jag är en mästare på att ha ordning och reda när jag vill, och jag är bra på att planera och strukturera!

De senaste veckorna har varit en enorm prövning för mig! Anonym kommentar på bloggen, sviktande självförtroende, bedömning, granskning och energitjuvar! Intressant att tänka tillbaka på det.

Distans.

2 Comments

  1. Vilka är dom här energitjuvarna? Säg till dom eller gör slut! Varför ödsla tid på idioter liksom? :p /amina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *