Uncategorized

Fotopromenad på Liseberg

Idag tog jag och Isabell med oss våra kameror och begav oss in i Göteborgs nöjespark för en fotosession. Som vanligt finner jag det mycket mer intressant att fota människor än saker, så de bilder jag blev mest nöjd med är de ca 10 foton jag tog på min fotografvän.

Ikväll var det någon sorts NRJ-gala i parken, så där kryllade av fjort…. Nej, jag menar yngre pojkar och flickor! Fick även bevittna ett gäng 12-åringars oerhört tramsiga umgänge vid Korsvägen när jag väntade på Isabell. Alla skrek, mestadels fula ord åt varandra, klängde, pussade varandra på munnen, och var allmänt störiga. Sådant klarar jag inte av!

Nu ska det bli gott med lite the och sedan ska jag sova gott och länge.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *