Bröllopet Isac

Krassliga familjen

Isac är snorig och allmänt grinig. Mikael är snorig. Jag är också snorig, dock förmodligen på grund av min pollenallergi. Känner mig en smula trött efter en natt med för lite sömn. Men jag njuter nu av en kopp gott kaffe så jag har hopp om att det ska ordna upp sig. Isac har börjat säga mamama nu också, som ljuv musik för öronen. Även om jag vet att han inte vet vad han säger så låter det för gulligt!

Igår var jag och Isac hos Isac farmor hela dagen. Supermysigt var det. Blev bjuden på god lunch, tog två promenader och drack kaffe. Pratade mycket om bröllopet. Roligt att bolla sina tankar. Jag och Mikael pysslade med bordsplaceringen igår kväll och är nöjda. Lite småjusteringar blir det säkert men på det stora hela är vi som sagt nöjda. I helgen ska vi beställa catering och tårta samt handla lite inför festen. Blir nog så att vi beställer porslinet också. Lika bra att få allt sådant gjort. Funderar på om man ska ha levande blommor på borden och vad för sorts dukar vi ska ha? Många tankar.

One comment

  1. Tack för din peppning…Vändingsförsöker lyckades ganska bra…Liten ligger nu med huvudet snett neråt höger. Alltså inte perfekt men bättre. Så nu håller vi tummarna för att den ligger kvar så på tisdag när det ska kontrolleras…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge