Foto och Grafisk design

Fotokurs

Igår skulle jag som vanligt kolla min mejl där på kvällskvisten. Så ser jag att Mikael skickat mig ett mail där han tipsar om en fotokurs som Canon håller. En grundkurs. Genast började tankarna snurra – Vill jag? Är den för grundläggande för mig? När går den av stapeln? Jag bestämde mig för att låta det hela vila över natten.

Nu på morgonen satte tankarna fart igen. Jag hittade en annan fotokurs på Medborgarskolan. En i ljussättning som går över två lördagar. Den vill jag gå. Jag ser det som en ren investering i mig själv. Det är jag utan tvekan värd efter snart 9 månaders mammaledighet. Man kan gå kursen i vår eller i höst. Lutar åt att jag försöker boka i vår om det finns plats kvar, tror inte jag kan hålla mig så länge som till hösten!
Jag har länge känt att jag stått still i mitt fotograferande. Jag har ingen direkt inspiration. Jag vill mycket men det blir inget. Jag tycker att mina foton blir dåliga och sen blir jag arg och besviken på mig själv. Därför tror jag att detta kan bli perfekt för mig. Sedan finns det andra fotokurser där också, kanske kan bli en annan till hösten. Och en ny kamera så småningom! Den jag har nu börjar verkligen sjunga på sista refrängen. Frågan är om den håller sommaren ut.

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge