Uncategorized

Kliv ut ur din comfort zone!

Idag är jag på topp!

Jag tror mycket på att utmana sig själv, och att kliva ut ur sin comfort zone. Det kan kännas väldigt jobbigt emellanåt, men man växer så mycket! Jag får alltid en go kick efteråt, det liksom pirrar i kroppen.

Idag har jag gjort just detta, då jag varit utbildningsledare på jobbet. Det är ingen roll jag är van vid, och jag har inte heller längre vanan att stå och prata inför andra på ett kontrollerat sätt. Det är lite annat på vanliga möten om man säger så 😉 Jag har dock inget emot att prata inför andra, men ovan som sagt! När jag pluggade på högskolan var det vardagsmat att framföra presentationer. Jag har inte axlat hela utbildningen själv idag dock, men oj vilken rolig dag! Jag älskar den drivna sidan av mig, den som gör att jag får ta mig an utmaningar som dessa.

 

wp-1457381521768.jpg

 

Imorgon är jag och de små grabbarna lediga. Vad vi ska hitta på återstår att se. De har satt upp ställningar runt hela huset, då det först ska tvättas och sedan målas, så det är inte så kul att hänga ute i vår trädgård just nu. Men om vädret blir fint försöker vi nog vara ute där ändå, i backen på baksidan funkar ju!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *