Foto och Grafisk design Oliver

Bloggmingel och toaletträning!

IMG_2407_bloggis

När knoppar spricker…

Idag har det svidit i både ögon och hals, och varit lite tungt att andas – pollen! Men bortsett från det har jag verkligen njutit av sol och värme. Jag får ta att det leder till pollenallergi för min del! Slarvar lite med min medicin också, eftersom jag tycker jag blir så trött av den. Men blir å andra sidan trött av allergin med… Mötte upp mina tre killar efter jobbet för lite middag, som vi åt ute i solen!

Idag har det för övrigt hänt två saker som är roliga! Det ena är att jag fått biljett till ett bloggevent som äger rum den 30:e maj i Göteborg, ett bloggmingel, det ska bli kul och intressant. Två bloggevent under samma månad är verkligen inte illa pinkat, även om det ena är mitt egna!

Det andra är att Oliver kissat på toaletten varje dag ända sedan i söndags, och idag blev det till och med en nummer två! Så roligt att det går så bra. I söndags gick han utan blöja nästan hela dagen, och visst kom det lite kiss på golvet ett par gånger, men man måste börja någonstans! Han har börjat lära sig hur han kan kontrollera det nu, och det är verkligen ett steg i rätt riktning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *