Uncategorized

Klippan i Majorna

Man blir lätt lite förvirrad över dagarna när man har semester. Idag är det lördag, tror jag? 😉

Igår styrde vi kosan till mina gamla trakter, närmare bestämt Klippan i Majorna. Jag växte upp i Majorna, och bodde under många år bara ett stenkast från Klippan. Stena Line anordnade i går ett Pokémon-event, som vi ville besöka. Så under ett par timmar traskade vi där nere och jagade. Mest av allt jagade mannen min, jag roddade mer med barnen. Bland annat tog jag och barnen en glass, Lejonet och Björnen gör makalöst god glass, alltså!

 

wp-image-392452436jpg.jpg wp-image-1262919696jpg.jpg

 

När vi kom hem fyllde vi poolen med vatten så att barnen kunde bada, och tog oss varsin öl. Det var hett igår, så den satt fint. Vi grillade även på kvällen, och hade senare besök av två granntjejer som badade med barnen i poolen. De hade så roligt, de tjoade så hela kvarteret hörde 😀

 

wp-image-1944174981jpg.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge