Okategoriserade

Kalas, dop och mys – så blev vår helg

Händelserik helg

Den här helgen var rätt så efterlängtad för mig, då jag förra helgen befann mig många tusen mil från familjen. Men den var också fullspäckad. Igår vankades det femårskalas för Olivers bästis, och idag var det dop i Utby, med tillhörande dopfika. Har ätit så mycket gott fikabröd och goda tårtor denna helgen. Efter dopet åkte vi hem till barnens farmor och farfar och åt en av de godaste rätterna jag vet – pasta med saffransgryta. Emellan alla festligheter har vi också hunnit med att dekorera pepparkakor och lyssna på julmusik, handla hem en superfin rumsgran som jag dekorerade med en liten ljusslinga, samt ta sovmorgon. 

 

Snart jul

Det känns nästan overkligt att det är endast tre veckor till julafton. Alla julklappar är ännu inte fixade, och hade du frågat mig om jag var stressad över det något tidigare år, hade jag utan tvekan svarat ja. Men det här året känner jag mig inte det minsta stressad än. Jag tänker att det ordnar sig. Jag känner att jag har läget under kontroll. Nu försöker jag fokusera på att njuta så mycket som möjligt över denna fantastiska månad, en av mina favoriter. Jag älskar allt glitter, ljusslingorna som finns i var och varannan trädgård, barnens ögon som tindrar när vi pratar om julen, och jag älskar julmusik. 

 

Litet collage som beskriver helgen. Finklädda killar, turtlestårtor från gårdagens kalas och min fina gran bland annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge