Okategoriserade

Jag är tydligen saknad ute i cyberspace!

Hopplöst trött vecka

Hopplös vecka, ja. Somnat under nattningen alla kvällar, bortsett från i tisdags då jag var på julfest med jobbet. Då blir det ingen tid för bloggen, eller något alls eget för mig för den delen. Det är faktiskt väldigt tråkigt. Men samtidigt, kroppen beordrar uppenbarligen mig att sova, och då får jag lyda.

 

Veckouppdatering

Vad har hänt i veckan, då? Vi har för första gången som tradition att se julkalendern hela familjen tillsammans i år. Måste säga att det är otroligt mysigt. Julfest i tisdags som jag redan nämnt. Var dock noll sugen på att vara på fest, så det blev kort visit för mig. På jobbet roade jag mig en dag med att slå in massor med små julklappar till en utmaning i teamet. Pysslig chef, eller hur? 🙂 Idag åkte hela familjen in till Alingsås för att shoppa lite julklappar. Nu är nästan alla klara! Vi fick även besök av barnens farmor och farfar idag, som kom med lördagsgodis. På kvällen pysslade jag med ännu en ljusslinga jag köpte i veckan. Jag tycker verkligen om hur de lyser upp utanför dörren.

 

Familjetid.

 

Massor med små klappar.

 

Mysigt sken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge