Uncategorized

Jobba, äta, sova

Är inne i en period just nu när det känns som om att jag inte gör annat än just det som rubriken beskriver – jobbar, äter och sover. Jag är fruktansvärt trött, och allt går i ett.

Idag har jag i alla fall beställt tackkorten till de som uppvaktade vårt bröllop. Äntligen fick jag till det! Passade på att beställa foton att sätta in i vårt fotoalbum också, eftersom jag hade rabatt på framkallning. Det är väldigt kul att inte bara titta på foton digitalt. Jag tycker mycket om att bläddra bland mina foton också.

2 Comments

  1. Låter som en riktig vardagslunk! 😉

    Ja jag håller med dig. Mycket roligare att kolla in riktiga fotoalbum, än på en dator! Jag vill börja scrapbooka och göra fina album:)

  2. känner igen det där…
    Men idag är vi lediga,så då njuter vi till fullo istället!
    O jag hållermed.MYCKET roligare med fotoalbum!
    KRAM på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge