Uncategorized

Det där med passfoton som aldrig lyckas bli bra

Igår hämtade jag ut mitt pass, idag Isacs. Dumt nog blev de inte klara samtidigt men jag har å andra sidan så nära till passcentralen från jobbet så det var helt okej. Och vet ni vad? Jag blev lika dålig på fotot som vanligt. Men som en polis sa till min mamma när hon gjorde sitt pass och frågade om hon inte fick se sitt foto; Nej, det är ingen idé. Det är ju ingen som blir bra på de här fotona ändå! Isac ser för rolig ut på sitt. Han höjer på sina ögonbryn på ett lustigt sätt och småler. Min vackra son! Snabbt som attan gick den processen också – det gillas.

Egentligen ska jag eller Mikael inte ens behöva ha något pass med oss på vår resa, vi ska kunna resa med våra körkort som identifikation. Men det känns så konstigt att inte ha pass med sig på en resa utomlands så vi valde att förnya våra pass ändå. Känns bäst så.

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge