Uncategorized

Jo, jag har lite tur trots allt!

Ni kommer inte tro att detta är sant.

Igår när jag och Mikael satt i bilen, precis på väg att kliva ur den i Floda, ringde hans telefon. Det stod att jag ringde! Utan att jag märkte det trillade min mobil ur väskan i Lerum. En hederlig man hittade den och ringde upp mitt senast ringda samtal. Mobilen är nu återigen i min ägo.

Igår kväll satt jag min andra mobil på morgonringning. Imorse vaknade jag – dock inte av alarmet utan av mig själv! Mobilen gick fortfarande efter vintertid. Som tur var vaknade jag så att jag ändå hann klä mig och gå till tåget i hyfsad lugn och ro. Kanske man har en inbyggd väckarklocka?!

Tala om att jag behöver semester. Lite väl mycket oordning för min smak det här. Vilken tur då att jag har semester imorgon. Empa tar studenten, och detta ska firas!

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *