Uncategorized

Exklusivt umgänge?

Ibland så får jag känslan av att vissa människor vill behålla andra människor för sig själva. Som om att de vill umgås med dem exklusivt. Något som jag för det mesta tycker är himla trist. Själv gillar jag att att bjuda in många olika människor till olika evenemang, det är bara kul att mixa. Alla är ju vuxna och kan konversera. Allt blir så himla mycket roligare om man bjuder till lite, och vem vill inte träffa nya människor som sedan kanske till och med kan bli ens vänner? Känns lite lågstadium över hela detta känner jag. Dock inte sagt att människor inte ska få umgås på tu man hand, men…. Äh, jag vet inte.

Hjälp, vad man blir slö i värmen. Var nära på att somna flera gånger på tåget hem. Nu sitter jag här och har inte fått gjort hälften av det jag ska. Snart…..

3 Comments

  1. Jag kanske tillhör lite lågstadium =) Nej, skämt åsido. Det kan ofta vara trevligt att bjuda in och blanda och mixa och träffa nya vänner. Men jag uppskattar väldigt mycket de kvällar man kan sätta sig med nära vänner lite mer intimt.
    Jag kan tycka att det är lite för mycket ”alla ska komma” ibland, vilket jag tröttnar på.

    Hos oss kan nån tycka att det är självklart att bjuda in sig själv när vi har vänner på besök bara för att de har träffats också nån gång..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *