Uncategorized

Jahaja

Så har ännu en dag passerat. Eller något. Isac har varit sitt allra gnälligaste och argaste jag. Flera gånger har han skrikit i rent raseri. Slagit sig har han också gjort ett antal gånger. Han har varit som ett plåster på mig samtidigt som han har velat ner på golvet. När han är nere vill han upp, och vice versa. Det är bara att konstatera – jag är ingen kandidat när det kommer till att vara hemmamamma. Jag känner själv att jag inte räcker till. Idag har jag flera gånger tänkt i banor som att man kanske skulle göra ett syskon till Isac så  han får någon att leka med?! Men nej, det blir inga syskon här än. Det har kort sagt varit en ganska jobbig dag här. Vi ser fram emot morgondagen då vi får besök både på för- och eftermiddagen.

Nu blir det ett djupt andetag och en kaffe. Gott.

6 Comments

 1. Har oxå en gnällfis här just nu. Raseriutbrott och vilda protester flera gånger om dagen. Det är inte alltid det är härligt med barn…men oftast 🙂

 2. Sådana dagar är då inte roliga alls!Men imorgon har du glömt det.Till nästa gång… ; )

  Jag VET.Jag är likadan.Tror att alla nya plagg där är typ stöldgods osv.Men det har jag ju iofs förstått att det inte är.
  Med “min tröja” vet jag inte vad som hänt.Hon eller han hade ett antal försäljningar ute…
  Surt som sagt,men va kan man göra?
  får va glad att det inte va mer pengar… ; )

 3. ursch va tråkigt, men dom där dagarna kommer ju emellanåt. Och det är nog ingen bra anledning till att göra ett syskon 😉 det är inte alltid roligt, så känner nog ingen innerst inne. Men det går ju upp och ner, som tur är!
  Hoppas ni får en bättre dag idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge