Uncategorized

Fullspäckad torsdag

Fullt upp idag. Verkligen fullt upp. Men jag gillar det. När det händer mycket alltså. Isac också.

Dagen började med att jag vaknade innan Isac. Det händer inte ofta kan jag säga. När Mikael hade åkt iväg till jobbet började jag baka. Tiden bara rusade iväg och det var helt plötsligt dags att möta upp Åsa och hennes lillkille för en promenad och efterföljande fika här hos oss.

Runt halv ett anlände Annika med familj. Jag hade gjort lasagne som alla utom Isac åt av. Han hade ätit tidigare. Vi sågs senast i juni förra året och då var jag gravid i 28:e veckan om jag inte minns fel och Isabella var bara en liten plutt. Efter lunchen gick vi en sväng till den stora lekplatsen och barnen älskade den. Isac, som inte hade sovit en blund under hela dagen, sov som en stock i vagnen.

 Sysslingarna.
 Cool Isabella och törstig Isac.
Alexander älskade lekplatsen.

Efter lekstunden begav vi oss hemåt igen för att fika. Jag hade gjort kladdkaka och till min stora glädje gick den hem. Till och med hos de i sällskapet som normalt sett inte gillar kladdkaka. Snacka om att jag tog det som en komplimang! När de var på väg att bege sig vidare upp mot slätten ringde Louise, och vi beslutade oss för att ses en stund. Det blev en liten sväng till lekplatsen igen och sedan en promenad. När vi kom hem dröjde det inte länge innan Mikael klev innanför dörren. Kort därefter ställde han sig och stekte pannkakor.

Bra dag. Mycket bra dag. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var trött!

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge