Uncategorized

Jag vill sova

Fastän jag har sovit bort hela min helg vill jag sova mera. Jag skulle utan problem kunna lägga mig och slumra bort ett par timmar nu. Men det är så meningslöst, så istället pimplar jag kaffe och planerar för kvällens middag. Köttfärsbiffar, ugnsrostad potatis och vitlökssås.

Vadan denna trötthet kan man undra? Kan ha med allergi att göra, eller det faktum att jag hade influensa för två veckor sen. För att inte deppa ihop av denna seghet skall jag nu gotta mig åt att jag har semester om fyra veckor, samtidigt som jag tar ännu en klunk av mitt kaffe. Skål!

One comment

  1. vad sjukt! jag har också sovit bort hela min helg, jag förståri nte vad som har hänt riktigt men har varit jättejättetrött!

    skönt att ha vilat ut iallafall, känns riktigt skönta tt jagi nte åkte med till strömstad, hade varit helt död. gött som sjutton att vila hemma istället 🙂

    /amina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *