Uncategorized

Jag vill lära mig!

Just nu är jag inne i en period då jag vill förkovra mig, utveckla mig, lära mig nya saker, fördjupa det jag redan kan! Det blir så för mig då och då, och det ser jag inte som något negativt. Det är kul med utveckling och nya kunskaper!

Jag har snart läst ut boken Neuroledarskap, och funderar faktiskt på att köpa den i pappersformat. Skulle gärna vilja ha den hemma i bokhyllan. Jag har alltid varit intresserad av hur hjärnan fungerar, och psykologi, och det var roligt att få en aha-upplevelse i vissa kapitel. En del saker gör jag instinktivt, andra vill jag lära mig att jobba med. Även om jag just nu bara är coach och vice ledare, så finns där mycket kunskap att hämta, för att sedan tillämpa i arbetet 🙂 

När jag läste på högskolan var jag väldigt intresserad av marknadsföring, mycket för att det handlar om psykologi i viss form, vad som driver människor att konsumera. Hjärnan har stor påverkan i det! Nu jobbar jag inte med marknadsföring som jag en gång drömde om, men jag är glad att valde den inriktningen. Den här utbildningen har jag läst på Sälj&Marknadshögskolan. Även om det var mer än tio år sen ser jag att den är sig lik. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge