Uncategorized

Jag och Oliver

Idag är det jag och Ollie som hänger! Isac är iväg på äventyr med sin farfar,  och jag fick alldeles nyss en lägesrapport 🙂

Vaknade och kände mig rätt sliten, men blev efter ett par timmar ändå lite rastlös. Så det blev en sväng in till Lerum, där vi dels tog en fika, samt att vi shoppade lite. Pyjamas och strumpor till Isac, en klänning till mig och lite smink.

Jag har inte testat e.l.f innan, men bara hört gott om märket. Galet billigt var det hur som helst, ska bli kul att testa. Det blev en ögonskugga som ska hålla längre, samt en kombinerad high lighter och concealer.

2 Comments

  1. Har du hört bra saker om e.l.f? Alltsa jag AVSKYR det. Ögonskuggan är rent jäkla värdelös, haller knappt en timme innan den liksom trillat av och pudrar av sig pa kinderna, samma sak med läppstiften. Sen ska vi inte ens snacka om nagellacken.

    Nu är det dock ett tag sen jag provade, sa med lite tur kanske kvalitèn har blivit bättre. Jag känner dock ända att tack, men nej tack.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *