Uncategorized

Fredag för mig!

Idag kör jag sjätte arbetsdagen på raken och sen tar jag helg. Långhelg deluxe blir det, då  jag är ledig på måndag också. Skönt!

Jag fick ett superbra svar från Skatteverket igår, med massa matnyttig information och länkar till bra hemsidor, som bland annat denna. Där börjar man med att göra en affärsplan och en budget/kalkyl. Så det ska jag såklart göra här framöver, och sedan tar jag det därifrån. Spännande! Pratade även med min kollega igår. Han driver eget vid sidan av redan, och av honom fick jag massor med bra konkreta tips på hur man skattar, om moms och lite allt möjligt.

Jag och Louise planerade igår på middagsdejten även för en fotografering vi ska göra snart, ser fram emot den. Vi pratade platser, vilken känsla vi vill förmedla med fotona, och även lite kring hennes outfits. Grymt kul!

 

81840308Veckans mantra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge