Isac

Jag och Isac busar

Puss på dig min lille son!

Mamma och son har lika roligt!
Isac tycker att det är roligt att bli omkringkörd i lådan som han har sina leksaker i. Så gulligt!

One comment

  1. Hahaha, den där lådan har vi också hemma. Moa tycker också det är roligt att åka runt i den, perfekt leksak eller hur!:)

    Hihi jag förstår det, man blir lätt sugen när man läser om andra;) Know the feeling! Åh illamående i 5 veckor, det låter som en dröm. Jag mådde illa och kräktes dag som natt i 4 månader. Hua! Hoppas det inte blir samma denna gången! Men oavsett hur lång tid det håller i sig, så är det hemskt jobbigt. ursch och fy! Oh ja, att småäta var det enda som hjälpte mot mitt illamående då också.

    Önskar dig en fin fredag!
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *