Uncategorized

En “delikat” kaka

Idag så kände vi för att lyxa till det lite genom att köpa varsin liten kaka till kaffet. Gott. När vi sedan kom hem och jag försiktigt tog en liten tugga av min biskvi tyckte jag att den smakade lite väl mycket skog. När jag tittade på kakan möttes jag av mögel – i mängder!

äckligt. Mikaels kommentar gjorde inte saken bättre direkt. Han menade på att jag kanske skulle bli magsjuk då jag råkat svälja lite av möglet. Nej, nej! Ingen magsjuka, tack. Det får räcka med att jag hade diarré i tre dagar för inte så länge sen.

Mmm, mögel…
Jag är sådär irriterad idag. Mycket beror garanterat på att jag har en “kär vän” på besök nu i några dagar om ni förstår vad jag menar. Men det är inte bara det. Det handlar om sovmorgnar, gamla ex och annat som jag inte förstår mig på.

5 Comments

  1. Nej men en sådan bild kan du ju inte visa mig!
    jag har en biskvi i kylen som jag precis tänkt att äta!
    Du köpte inte din på hulan va?????

  2. Ahh! Äckligt!
    Vart köpte du den hemska kakan?

    Har också en jäkla dipp nu på grund av samma sak. Fick ett riktigt psykbryt igårkväll, kunde inte sluta grubbla på allt och inte och tillslut sprack det. Fattar inte varför det händer. Blää på det med! Hang in there och tänk på hur bra man har det istället. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *