Uncategorized

Jag bara sover och sover…..

Den här veckan har i stort sett tagit knäcken på mig. Nej, inte riktigt så illa. Men jag har blivit fullständigt utmattad. Så utmattad att jag valde att ta en sjukdag idag. Har bara sovit och sovit och sovit. Ätit en glass och vilat. Sovit lite till. Hur mycket kan man sova på en dag egentligen?

Nu känner jag mig för första gången den här veckan piggare och det är underbart! Jag glädjs så åt att det är sommar. Sommar 2010. Magen växer och frodas. Jag har så mycket att se fram emot.

One comment

  1. Hej igen! Känner igen det där med tröttheten. Hoppas fortfarande att det ska vända men det kanske man får dras med hela tiden till viss del. Det enda att göra är väl att bejaka kroppens signaler så gott det går antar jag. Nu har jag gått ut i bloggen med mitt “tillstånd” :). Ville kolla med dig om det är ok att jag lägger upp en länk till din blogg under “bloggar jag läser” i min blogg? Vill inte bra göra det hur som helst även om jag vet att den är öppen för alla. Ha det gott i värmen. /Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge