Uncategorized

En tur till Koön

Idag jobbar Mikael. Jag har varit på utflykt med M, M och M. Vi landade på Koön, där vi satt och tittade på folk, båtar och motorcyklar. Solen sken på oss och vi gottade oss med kycklingbaguetter, mineralvatten, jordgubbar och kaffe. En perfekt lördagsutflykt. Jag smörjde mig noggrannt med solskyddsfaktor hemma och har ändå fått färg. Kanske har man som jag läst, lättare för att bli brun som gravid.

På vägen hem tog vi Kornhallsfärjan, och åkte på en ringlande väg förbi hagar och vackra hus. Finns mycket fina områden innan Marstrand och runt omkring Kungälv.

Kolla på mig, en stor ballong! Jaja, att vara gravid är något tillfälligt!

Glittrande havsvatten.

6 Comments

  1. Men vackra kusin! Jag hoppas verkligen att du låter några av bebiskilona stanna kvar, det klär dig helt underbart vackert <3

    /Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge