Uncategorized

Jag är varm!

Det ska bli skönt att slippa vara gravid snart. Jag är så varm! Känns som om att jag sitter i en bastu här just nu och då är det ändå inte jättevarmt ute. Däremot rätt kvalmigt, åska på G igen tro? Inatt drog det över ett sjudundrande åskoväder, vilket resulterade i att jag inte kunde sova på ett par timmar mitt i natten. Mikael däremot sov så gott så.

Igår tog vi oss in till Göteborg och Liseberg en stund på kvällen. Jag kände för att göra något, bara gå runt där inne i lugn takt och titta på folk. Vi spelade lite men vann inget. Tog en fika och spelade lite till. Vann inget då heller. Lika bra det kanske! Annars brukar vi oftast vinna en eller flera stjärnvinster.
Idag har jag haft besök av mamma. Vi har bland annat fikat på Aludden, som är en restaurang och tillika café här i Lerum. Älskar det stället, det ligger så perfekt intill Aspen.
Det här kvalificerar sig nog inte som det mesta intressanta inlägget i bloggvärlden men så får det vara idag!

One comment

  1. Jisses, så många dumma kommentarer jag har läst på din blogg. Barn som föds genom kejsarsnitt är sötare, har de gulsot är de gulligt solbrända. Är det seriöst? Nu är det inte lång tid kvar, ta väl hand om er. Kram, Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge