Uncategorized

Jag är en usel bloggare

Sorry för uselt bloggande! Jag har drabbats av galen skrivkramp, och hur jag än försöker blir det inget bra, roligt och kvalitativt inlägg. Jag bjuder idag endast på två foton tagna idag, och är tillbaka imorgon igen. Då blir det ett avsnitt av Lilla fotoskolan!

 

image

Har sagt det förr och jag säger det igen. Sävelången är otroligt vacker! Detta foto är taget med mobilen, men vyn är ändå makalös.

imageJag och mina två busfrön försökte oss på en groupie imorse. Det gick sådär 😉 Men fina är vi minsann!

2 Comments

    1. Ja! Men har fått rådet av en kollega som är utbildad journalist, att det bästa att göra är att skriva av sig den, så det är vad jag ska testa! Tack, detsamma önskar jag dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge