Foto och Grafisk design

2 saker som jag älskar

  • Fotografering, och bildredigering – inte allt för ofta på foton av mig, men nyfriserad och allt så kan jag bjuda på en selfie! Kan även lägga till att jag egentligen är en riktig linslus, och att datorn nog visst innehåller en hel del självporträtt. Men väldigt få av dessa får se de sociala mediernas ljus. Det bästa jag vet efter en fotografering är att komma hem, ladda över fotona på datorn och börja jobba! Är alltid så ivrig så att jag måste göra det innan jag knappt kommit över tröskeln till ytterdörren.

 

IMG_1265_selfie

 

  • Att skapa i både Photoshop och Illustrator, älskar att lära mig nya tekniker. Och ja, jag får små melt downs lite då och då, när det inte går som jag vill 😉 Men när det sätter sig, då skriker jag högt av glädje istället! Jag har inte alltid jordens tålamod, men jag är envis! Så även om jag först ger upp, så är jag snart där igen och försöker!

 

inspire_create Wedding_cut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge