Isac Oliver

Jag älskar min trädgård

Idag har vi varit lediga, jag och barnen! Jag hade sedan innan lovat barnen att vi skulle ha picknick ute i trädgården om vädret var bra, och det kan man ju lugnt säga att det var. En sol som tittade fram och faktiskt värmde, och plusgrader. Trots att en del av snön ligger kvar än, har denna dag bjudit på härliga vårkänslor. Det bästa av allt är att vi har har hela våren framför oss, och jag kommer att försöka njuta så mycket jag bara kan. Idag gjorde vi en snögubbe på framsidan, perfekt snö för det. Barnen tyckte det var helfestligt, och kallade honom för Olof.

IMG_1368_coco

Kaffe till mig och varm choklad till Isac. Oliver åt en banan.

Det känns helt underbart, och det menar jag utan ett uns av överdrift, att ha en egen trädgård! Vi kan gå ut när vi vill, och utan att jag känner att det blir ett för stort projekt. Isac kan vara ute själv om han vill, och det är han gärna emellanåt. När vi bodde i lägenheten kunde jag inte slappna av på samma vis ute, vi fick dessutom släpa med oss allt vi ville ha med ut, och det blir lätt en del.

Jag har börjat fundera över vad vi ska så när det blir varmare ute, och jag tror att det blir potatis i alla fall. Jag skulle vilja ha en jordgubbsplanta eller två också, men jag har inte ännu klurat ut var jag i så fall ska plantera dessa. Vill gärna att barnen ska vara delaktiga i vår odling, och det tror jag utan att tveka att de kommer tycka är roligt.

Vad ska vi så mer, har du något förslag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge