Uncategorized

Det kommer att bli top notch, sanna mina ord!

gotsomuch

Snart kommer jag att kunna berätta om något som jag tillsammans med min grymma vän Susana planerat ett tag nu! Jag längtar, och det kommer att bli top notch! Håll utkik här senare i veckan 😀

Jag har faktiskt flera roliga saker på gång. Väntar på två paket, och det är roliga bloggsamarbeten som jag fått chansen att ingå. Senare i veckan ska jag fotografera Emma igen i hennes nya fina klänning. Det ser jag också mycket fram emot, och jag håller tummarna för bra väder och kanske lite sol. Sen får det även gärna vara plusgrader också, så min stackars modell inte behöver frysa ihjäl!

4 Comments

  1. Nyfikna på vad ni skall hitta på för kul. Skall bli jättekul att se bilderna på Emma, de du redan tagit var helt underbara. Får ses och fors nån dag, hade varit så kul att hamna framför kameran nån gång.

    1. Du får hålla utkik, du kommer inte att bli besviken 😀

      Ja, det tycker jag att vi ska styra upp! Du får gärna fota mig också, jag hamnar liksom inte heller så ofta framför kameran 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge