Isac Oliver

Isacs första dag i skolan

Idag var dagen kommen, dagen då Isac skulle till skolan för första gången. Han har idag börjat i förskoleklass. Wow, det känns stort. Det gick galant, och han var så fin. De fick säga sina namn, fick sitta i grupper om fyra och måla på ett stort pappersark och lyssna på när fröknarna berättade lite om skolan. Skolan bjöd även på saft och rulltårta, och rektorn pratade en kort stund. Dagen avslutades med att de sjöng en sång tillsammans, barnen och fröknarna, och sen fick de en stor bunt med papper.

När skolan var slut halv elva gick vi direkt och hämtade Oliver på förskolan. Vi begav oss därefter in till Lerum, där vi åt lunch och shoppade bebispresent. Vi skulle träffa familjen Wendels senaste tillskott, en liten urgullig kille på lite mer än två veckor. Alla de stora barnen lekte för fulla muggar, och vi hann även med ett besök på en liten lekplats i närheten.

Mysig och ledig måndag idag med andra ord, och nu är jag jättetrött! Dagen har liksom gått i ett. Nu taggar jag för kommande arbetsvecka. Mina två veckor som vikarierande teamchef är till ända, och det var två roliga veckor. Trivdes bra med den rollen 🙂

 

wp-image-1276217936jpg.jpg wp-image-1874227121jpg.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge