Uncategorized

Ett plus och ett minus

Denna dag har bjudit på en dålig och en bra sak!

Den dåliga stod H&M för. Jag gjorde en beställning via internet i lördags. Imorse hade jag fått ett mejl där de berättade för mig att de hade annullerat en av varorna, då denna visst var slutsåld. Riktigt dåligt att jag lade en beställning  i helgen, och att det först nu uppdagades att varan visst inte fanns i min storlek. Blev faktiskt lite besviken, och det har hänt förr. År 2012 närmare bestämt. Det var då sannerligen ett dåligt uppdaterat lagersaldo.

 

wp-1472063913273.png

 

Den bra saken stavas ljudböcker, eller Storytel närmare bestämt. Bestämde mig för att testa på detta koncept idag, och hoppade på ett riktigt bra erbjudande med tre fria månader. Första boken började jag lyssna på redan på vägen hem, och den är himla festlig alltså. Anledningen till att jag började lyssna på den är att en av personerna i boken heter Liselotte. Det hör inte till vanligheterna. Jag har nog aldrig sett eller läst någon sådan bok. Ännu roligare blev det när jag började lyssna, och förstod att Liselottes frånskilde make är från Italien. Nu har jag inte tänkt skilja mig, men ändå lite lustigt 🙂 Har redan spanat in flera andra böcker jag har tänkt lyssna på, bland annat denna. Verkar jätteläskig!

 

wp-1472063899722.png

 

Ps. Jag är totalt osponsrad 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge