Uncategorized

Irriterad deluxe

Just nu så är jag så sjukt irriterad så jag tror att jag spricker! Att planera bröllop är inte det minsta roligt idag. Det är bara en massa strul och ändringar som måste göras! Jag är trött efter en jobbig natt och ännu tröttare efter en dag med gnäll, gnäll och gnäll. En vagel svider och kliar i vänster öga. Cd-växlaren i bilen slutade dessutom fungera när jag körde förut vilket innebar att jag fick lyssna på radions dåliga låtar. Hatar att köra utan musik nämligen. Och som grädde på moset – Försäkringskassan har gjort det igen. Har fått alldeles för lite pengar utbetalt. Så nu måste jag ringa dit imorgon. Jätteroligt. Eller inte.

Idag hade Bomullsfabriken borta vid Nääs fabriker en tjejkväll. De bjöd på mat och dryck, lottade ut goodiebags och gav dessutom 20 % i rabatt på allt i butiken. Det var en trevlig liten ljusglimt denna dag. Jag var på jakt efter ett par slimmade Converse men de fanns inte i den färgen som jag önskade. Jag kom istället hem med en fin sjal. Lika bra det kanske med tanke på att jag inte vet hur snabbt det löser sig med Försäkringskassan den här gången.

2 Comments

 1. Strul med F-kassan är INTE roligt!!
  Man vänder ju på alla slantarna som mamma-ledig ändå…

  Kan tänka mig att det är hårt med planeringen ibland,men tänk så underbart det kommer att bli i slutändan…Du kommer att garva åt de trista dagarna!

  Hoppas det känns bättre idag!KRAM

  Kul med det på Nääs förresten.har kört förbi där ett par gånger,men aldrig vart där…

 2. Hihi, jag förstår att du hajar till! Det är inte så vanligt namn men det är superfint! = )
  Jag vet inte hur många olika smeknamn syrran fått under åren! Är det likadant med dig?

  Hoppas att det löser sig med F-kassan. Det är lite dåligt med pengar ändå när man är mammaledig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge