Bröllopet Isac

Brottning

Det är mycket som är rena rama brottningsmatchen med lillen nu. Byta blöja, ta på kläder, ta av kläder, sova… Jag kan säga så mycket som att det är hyfsat jobbigt att byta bajsblöja på en unge som ska åla runt, ställa sig upp eller dra i ens hår. Mamma vinner för det mesta men Isac är helt klart en väldigt värdig motståndare. Pust. Nu har Mikael tagit över en nattning som hittills tagit en timme ungefär.

Idag har Ida varit här för att hjälpa mig prova brudklänningen. Som tack för hjälpen bjöd jag på middag – biffar av rostbiff, en sås på creme fraiche och en grönsallad. Kaffe på maten naturligtvis. Jag kände mig vacker och ståtlig med klänningen på och känner att jag valt rätt. Med underkjolen, som kommer imorgon eller på måndag, kan det bara bli bättre.
Och vet ni vad – det löste sig med Försäkringskassan. De hade gjort fel så de gör en extra utbetalning. Precis som sist.

One comment

  1. Haha! ja som vanligt så kan jag bara säga, jag vet hur ni har det! Det är precis likadant hemma hos oss nu. Förutom nattningen som inte är något problem. Med kläder och blöjbyten?! Haha, ja…brottningsmatch var det ja;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge